VERPAKKEN EN LEVERTIJD

myparcel zandloper

Levertijden….

Omdat we alles zelf maken en bijna geen artikelen van derden betrekken, kunnen we over de levertijd overleggen.  In geval we het beeld voor u moeten maken streven we ernaar de bestelling in  7 – 14  werkdagen te verzenden. Er zijn natuurlijk allerlei zaken die de levertijd kunnen beïnvloeden, zoals overleg, het vullen van het beeld etc.  Het liefste spreken wij een levertijd af als we weten wat u van ons verlangt.

postnl zandloper

Verzending….

De pakjes worden per pakketpost verzonden via Myparcel/ Postnl. Ook kunnen we gebruik maken van Mikropakket (meerprijs), een koerier die gewend is met zeer kwetsbare en kostbare pakketten om te gaan. Wij zorgen ervoor dat de zending via Track & Trace te volgen is.
U krijgt na het door ons aanbieden – bij de Postnl – een email met Track & Trace gegevens (de e-mail wordt verstuurd naar het bij je bestelling opgegeven e-mailadres).

verpakking zandloper

Hoe worden de beeldjes verpakt bij Zandloper?

Het verpakken van alle beeldjes wordt per stuk in twee verschillende kleuren vloei gedaan.  Dit wordt standaard in een nette witte doos gedaan met witte kunststof chipjes als buffer. Deze doos wordt in wit glanzend cadeaupapier ingepakt. (Bij grotere beelden bepaalt het beeld de verpakking. We doen onze uiterste best om hiervoor een passende verpakking te vinden).
Dit geheel wordt weer in een kartonnen verzenddoos verpakt met luchtzakjes als buffer, en wordt zo aangeboden bij de Postnl in Musselkanaal.
Asbeeldjes maken is moeilijk en  verdienen een goede en mooie verpakking.

verpakking zandloper

verpakking zandloper

Verpakking van sieraden:

Wij bij Atelier Zandloper vinden dat het verpakken van  sieraden niet goed genoeg gedaan kan worden. Stom om daarop te bezuinigen.
Om het verpakken goed te doen zijn we op zoek gegaan en hebben hele mooie doosjes gevonden. We zijn dan ook trots op de collectie ‘aparte’ verpakkingen waar we gebruik van maken.

verpakking doosje zandloper